Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/var/www/html/web1/eit/public_html/includes/menu.inc 579 sor).
2017. november 08. 9:25

Okos város a célkeresztben 2017

Magyar Jövő Internet Konferencia és Okos Város Kiállítás

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, Központi épület

2017. november 8-9.

 

A 4. Magyar Jövő Internet Konferencia (MJIK 2017) az előző konferenciákhoz (MJIK 2014,  2015 és 2016) hasonlóan a jövő internetének hazai szakmai fóruma, amely az internet trendekről, a feltáruló lehetőségekről és az elért eredményekről kíván átfogó képet adni, célkeresztjébe ebben az évben is a kibontakozó internet ökoszisztéma meghatározó elemét, a Smart City/Okos Város témáját helyezve. A konferencia két napos programjához Okos Város Kiállítás kapcsolódik, amely széles lehetőséget nyújt az okos város fejlesztési tervek, megvalósítási technológiák és elért eredmények bemutatására, az érintett önkormányzati és vállalati vezetők személyes találkozására. Szeretnénk, ha a konferencia és a kiállítás mind a hazai, mind a közép-kelet európai okos város törekvések számára fórumot jelentene.

A konferencia és a kiállítás közös rendezvényére – a Tudomány hónapja keretében – 2017. november 8-9.-én kerül sor a főrendező Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) Központi Épületében (1111 Budapest, Műegyetem rakpart 3.). A konferencia társrendezői a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE),  a Hírközlési és Informatikai Egyesület (HTE), a Jövő Internet Nemzeti Technológiai Platform (FI NTP) és a Jövő Internet Kutatáskoordinációs Központ (FIRCC). A konferencia szakmai szervezését az Okos város – okos közigazgatás NKE - BME kutatóműhely végzi.